مقالات

فروش به قیمت عمده

پخش به صورت عمده

عمده فروشی آنلاین به معنای فروش محصولات و خدمات در مقیاس بالا  بصورت آنلاین ، فروش به قیمت عمده ( فروش تکی به قیمت عمده  ) و پایین تر به مشتریانی از جمله  شرکت ‌ها ، خرده فروشان ، صنایع و سایرین می باشد.

عمده فروشی نوعی تجارت و کسب و کار می باشد که محصولات در آن به اشخاصی به غیر از مصرف‌کنندگان واقعی و نهایی به فروش می رسند.

به معنای دیگر ، عمده فروشی به این معنا می باشد که یک کسب و کار حجم زیادی از کالا های متفاوت را به شکل مستقیم از توزیع ‌کنندگان و یا تولید کنندگان خریداری نموده و انبار می کنند و پس ار آن به کسب و کارهای دیگر به فروش می رسانند.

عمده فروشان به نوع چیدمان ، موقعیت مکانی و ظاهر فروشگاه خود توجه ویژه‌ای ندارند ، به این دلیل که آن ها نوع خاصی از کالا ها را می‌ فروشند و مشتریان آن ها معمولا خرده فروشان یا مشاغلی می باشند که به شکل کلی خرید می نمایند.

همچنین شرکت ‌ها و خرده فروشان نیز به وجوه ظاهری یک فروشگاه عمده فروشی ، اهمیت چندانی نمی‌ دهند و از این رو عمده فروشان نیز از فروشگاه ‌های لوکس و مد روز برای کار خود استفاده نمی نمایند.

یک عمده فروش عموما در تجارت عمده فروشی توجه بیشتری به کمیت محصولات نسبت به کیفیت آن ها دارد و توجه خود را به فروش انبوه و یا فروش تکی به قیمت عمده در وبسایت ها معطوف می نماید.

جهت آغاز یک تجارت عمده فروشی ، به علت گستردگی میزان کار به سرمایه زیادی نیاز دارید و در عین حال نیز به تبلیغات گسترده نیازی نیست.

تنها چیزی که برای گسترش تجارت عمده فروشی خود احتیاج دارید ، تعدادی بازاریاب حرفه‌ای می باشد که کالا های شما را به شرکت ‌ها و مشاغل بزرگ معرفی نمایند.

 

” مطالعه کنید : فروشگاه اینترنتی خرید و فروش عمده  “

فروش به قیمت عمده

 

انواع مختلف عمده فروشی

عمده فروشی نیز مثل خرده فروشی دارای انواع گوناگونی می باشد که هر کسب و کار با در نظر گرفتن میزان بودجه و نوع فعالیت خود از نظر فروش به قیمت عمده ، یکی از آن ها را انتخاب می نمایند. انواع متفاوت عمده فروشی شامل موارد زیر می باشد:

عمده فروشان تجاری

عمده فروشان تجاری اشخاصی می باشند که در ابتدا مشغول خرید ، جابجایی و ذخیره اجناس در حجم بالا و فروش مجدد آن ها در مقیاس کمتر به شرکت ها و خرده فروشان می باشند.

این نوع عمده فروشان با اسم ‌های متفاوتی مانند توزیع کننده ، عمده فروش ، خریدار عمده ، توزیع کننده های صنعتی، صادرکننده و واردکننده شناخته می ‌شوند.

عمده فروشی های تجاری قسمت عمده ‌ای از شکل های مختلف عمده فروشی را تشکیل می‌ دهد و همچنین سهم بزرگی در تامین خواسته‌ ها و نیاز های خرده فروشان و سایر شرکت ‌ها دارد.

 

دلالان ، نمایندگان و کارگزاران

دلالان ، نمایندگان و کارگزاران واسطه‌ های مستقلی می باشند که حقی نسبت به محصولاتی که به فروش می رسانند ندارند ، ولی در عوض جهت فروش کالا ها وارد مذاکره و معامله می ‌شوند.

کارگزاران و نمایندگان ، محصولات شرکت و یا شخص دیگر را می ‌فروشند و در هر خرید و فروش ذی‌نفع می باشند و از سمت صاحب محصولات و کالا ها ، کمیسیون دریافت می نمایند.

این اشخاص اغلب محصولات غیر رقابتی تعدادی تولید کننده را به تعدادی خرده فروش ، معرفی می کنند و آن ها را به خرید آن محصولات به صورت فروش تکی به قیمت عمده تشویق و ترغیب می ‌کنند.

این گروه از عمده فروشان برای تولید کنندگانی که دارای سرمایه محدود می باشند و قابلیت آن را ندارند که نیرو های فروش زیادی را استخدام نمایند ، گزینه‌ های بسیار خوب و مناسبی به حساب می آیند.

شعب و دفاتر فروش تولید کنندگان

شعب و دفاتر فروش تولید کنندگان ، متعلق به خود تولید کنندگان می باشد و این دفاتر در فضایی جدا از کارخانه ‌های تولید می باشند. این گونه دفاتر در درجه اول به هدف توزیع کالا ها و محصولات تولید کنندگان و فروش به قیمت عمده محصولات مورد استفاده قرار می‌ گیرند.

بعضی از این شعب دارای انبار می باشند که محصولات و موجودی کالا ها را در آنجا نگهداری می کنند و بعضی دیگر نیز فقط دفاتر فروش و مذاکره می باشند.

عمده فروشی اینترنتی

اخیرا ‌پای سایر کسب و کار ها به شکل عمده فروشی نیز در عرصه دیجیتال نهاده شده است و فروشگاه های سنتی زیادی علاوه برعمده فروشی ، فروش تکی به قیمت عمده و یا خرده فروشی به شکل اینترنتی کالا های خود را به فروش می رسانند.

در ایران نیز بسیاری از فروشگاه های آنلاین و اینترنتی هستند که اضافه بر خرده فروشی در فضای وب به شکل اینترنتی به عمده فروشی محصولات و کالا های خود می پردارند که در بازاری کارت تماما به معرفی آن ها میپردازیم.

 

 ” مطالعه کنید : لباس عمده از کجا بخرم

 

فروش به قیمت عمده با خدمات محدود

همانطور که از اسم این گونه از عمده فروشی مشخص می باشد این نوع از عمده فروشان به فروشندگان محصولات و مشتریان خود ، خدمات محدودی را ارائه می نمایند که این شامل عمده فروشان نقدی ، واسطه های فرمایشی ، با کامیون ، واسطه های امانی و همچنین تعاونی های تولید کنندگان می باشد.

 

عمده فروشان عمومی

عمده فروشانی که در این دسته بندی قرار می گیرند ، اغلب محصولات و خدماتی را در مقادیر بالا از تامین کنندگان خریداری می نمایند و با اضافه نمودن مقدار سودی بر روی آن‌ کالا ها ، در مقادیر پایین به خرده فروشان ، توزیع کنندگان و نمایندگی ‌ها بفروش می رسانند.

این نوع عمده فروشان معمولا دارای تعداد زیادی تامین کننده می باشند تا تنوع دامنه محصول و انتخاب مشتریان خود را دارا باشند.

این گونه عمده فروش ممکن می باشد محصولاتی را از تعدادی از صنایع متفاوت و در چند گروه مختلف به فروش برسانند.

فروش به قیمت عمده کالا توسط عمده فروشان تخصصی

این مدل عمده ‌فروشی به فروش کالا ها و محصولات در یک صنعت یا گروه ‌بندی خاص محصول می ‌پردازد.

ولی ممکن می باشد محصولاتی از تامین کنندگان مختلفی داشته باشند و فروش تکی به قیمت عمده در کار نیست.

از آنجا که عمده فروشان تخصصی در یک محصول خاص و یا صنعت خاص تخصص دارند ، باید قیمت‌گذاری مناسب و دانش خوب در مورد محصول را دارا باشند.

عمده فروشان کالا های خاص این نوع عمده فروشی ، اغلب بر روی یک محصول خاص مثل کفش یا … تمرکز می کنند.

امکان دارد آن ها محصول خاص را در چند مارک یا برند به بازار عرضه نمایند. تولیدکنندگان با استفاده از این مدل عمده فروشی ، یک یا چند محصول خود را به شکل فروش به قیمت عمده در بازار به فروش می رسانند.

 ” مطالعه کنید : فروش عمده لباس مجلسی ارزان قیمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *